19 aug. 2014

Ice Bucket Challange - Jorge Lorenzo, Marc Marquez, Dani Pedrosa, Valentino Rossi


Ice Bucket Challange este o actiune caritabila de strangere de fonduri initiata de ALSA in scopul luptei impotriva unei boli cu un nume foarte complicat - scleroza amiotrofica laterala. Nu stiu prea multe despre boala asta, stiu doar ca de ea sufera Stephen Hawking - una din cele mai stralucite minti contemporane, fizician si poate cel mai mare cosmolog. Sunt sigur ca ati auzit de el. 

Care e faza cu Ice Bucket Challange? E o actiune de marketing foarte foarte desteapta. O vedeta isi toarna o galeata plina cu gheata in cap. Dupa ce face chestia asta doneaza niste bani asociatiei si provoaca alte 3 vedete sa faca acelasi lucru. Eu am vazut ideea asta intr-un film - Pay it forward (un film senzational, merita vazut) - faci o fapta buna, iar persoana care a beneficiat de fapta ta te va rasplati facand si el 3 fapte bune fata de alte 3 persoane. Ei cam la fel functioneaza si Ice Bucket Challange. In scurt timp a devenit viral si din ce in ce mai multe vedete s-au lasat prinse in acest joc. ALSA castiga bani din donatii, vedetele castiga popularitate (nah, au deja popularitate ca de aia se cheama ca sunt vedete, dar niciodata nu strica inca putina publicitate) si publicul larg se distreaza. N-am urmarit cu atentie, dar deja in actiunea asta s-au implicat oameni celebri - Bill Gates, Oprah Winfrey, Richard Branson, Cristiano Ronaldo, Neymar etc.

Ieri a fost provocat Jorge Lorenzo...



Astazi asteptam raspunsul lui Jorge. A promis ca il va da :)

Si iata raspunsul lui Lorenzo...
I accept your challenge Nicky Romero! And very happy to take part of it ALS Icebucketchallenge. I challenge those who always challenged me on the track  Valentino Rossi & Dani Pedrosa & Marc Marquez.


Asteptam raspunsul celor 3 :) Sunt sigur ca o sa ii vedem si pe ei cu gheata in cap pentru ca sunt oameni inimosi gata mereu sa ajute o cauza buna.

Marc Marquez a facut-o...


La fel si Dani...


Il asteptam si pe Vale

Si iata raspunsul lui...


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu